top of page
1920x1080 NTIF plakat.jpg
EN SANN HISTORIE OM OVERMENNESKELIG MOT

NOTRE-DAME
I FLAMMER

TAKK FOR JOBBEN DERE GJØR!

Dette er en side med informasjon om våre spesialvisninger av filmen "NOTRE-DAME I FLAMMER" for ansatte i alle nødetatene - og vår måte å si et lite takk for den enorme jobben dere gjør på daglig basis.
 

Ansatte i nødetatene betaler maks 100 kroner pr. billett til denne spesialvisningen, og det gjelder også for de som er med på kino – både familie og venner.

Håper dere liker filmen!

Notre-Dame_i_Flammer_trailer
Spill video
Trailer

HVA HANDLER FILMEN OM?

Denne fantastiske filmen tar deg med på innsiden av flammehavet i Notre Dame de Paris da katedralen brant 15. april 2019. Du føler virkelig varmen fra flammene, stresset fra de heltemodige menn og kvinner som bokstavelig talt satset livet for å redde den uvurderlige bygningen og de hyperviktige relikviene.

Dette er IKKE en dokumentarfilm - den holder deg på kanten av stolen til siste sekund. Gjennom bruk av autentiske opptak fra selve dagen og fantastiske filmsett, får du opplevelsen av å være midt i Paris den dagen det skjedde.

 

MEDVIRKENDE

Regissør Jean - Jacques Annaud står bak denne enorme satsningen som mer enn en million franskmenn har sett allerede. Filmen kostet mer enn 300 millioner kroner å produsere og kombinerer drivende skuespill med faktiske arkivopptak.

Jean - Jacques Annaud har stålkontroll på regi, som han hadde på
"Rosens Navn" og "Syv år i Tibet" og mange andre filmer.
Gå ikke glipp av denne filmen som er laget for det store lerretet!"

Handling